Már paneltag vagyok: Belépek

GY. I. K.

Hogyan tudok regisztrálni?

Az oldalon levő Regisztrálok gombra vagy az oldal alján levő Csatlakozom gombra kattintva. A regisztráció előtt 3 lépésben nyilatkoznod kell arról, hogy elmúltál 18 éves (1), hogy elolvastad és elfogadtad az adatkezelési tájékoztatónkat (2), és a részvételi és játékszabályzatunkat (3). Ezek után jutsz el a regisztráló felületre, ahol add meg nevedet, email címedet (amivel részt szeretnél venni a nyereményjátékban és az online panelben) és adj meg egy jelszót. Ezek után a megadott email címedre kapsz egy automatikusan generált emailt egy linkkel, amire kattintva eljutsz a Profil aloldalra. Itt válaszd ki, melyik ajándékot szeretnéd megnyerni, majd töltsd fel a Profilodat a kért információkkal, amivel véglegesíted a csatlakozási szándékodat.

Hogyan tudok belépni a Profilom oldalra? / Hogyan tudom módosítani a Profilom oldalt?

Az oldalon levő (Már paneltag vagyok:) Belépés gombra kattintva lépj be (add meg email címedet és jelszavadat). Itt módosíthatod a Profilodban levő információkat. Itt függesztheted fel paneltagságodat, ami azt jelenti, hogy nem törlöd magad véglegesen a közösségből, de a felfüggesztés alatt nem kapsz kutatási meghívókat, így nem is veszel részt nyereményjátékokon. A felfüggesztést (ugyanitt) bármikor visszaállíthatod aktív paneltagságra. Törölheted is magad ezen az oldalon, ami már végleges, ezt követően már nem állíthatod vissza az aktív paneltagságodat. A profilod törlését követően, ha újra paneltag szeretnél lenni, újra regisztrálnod kell.

Hogyan tudok leiratkozni?

Belépve a Profil oldalra (kérünk, nézd meg az előző bejegyzést), vagy emailben, a segitseg@nyerovalasz.hu címre, kifejezetten erre irányuló nyilatkozatod megküldésével.

Mi történik a válaszaimmal?

A válaszaidat egy adatbázisban gyűjtjük, email címedtől függetlenül, más online paneltag válaszaival együtt (nem személy szinten) dolgozzuk fel, vonunk le következtetést. Mondunk egy példát, hogy milyen típusú következtetést szoktunk levonni a kutatási adatbázisokból: Minél fiatalabbak a válaszadók, annál intenzívebben használják mobiltelefonjaikat ‘facebookozásra’.

Hogyan vehetek részt a sorsoláson?

Regisztrálj a nyerovalasz.hu online közösséghez, és ezzel jogosulttá válsz a regisztrációs nyereményjáték sorsoláson való részvételre. A regisztrációd akkor végleges, ha feltöltöd Profilom oldaladat.

Válaszolj az emailben küldött kutatási meghívóban található (linkre kattintással) kérdőívre, hogy részt vehess az adott kutatáshoz meghirdetett kutatási nyereményjáték sorsoláson. Akkor válsz jogosulttá a részvételre, ha a kérdőív minden kérdésére válaszolsz.

Negyedévente válaszolj legalább egy kutatási kérdőív minden kérdésére, és ezzel jogosulttá válsz a negyedéves nyereményjáték sorsoláson való részvételre. (Negyedévek: 1.nn.:  január 1.-március 31.; 2.nn.: április 1.-június 30.; 3.nn.: július 1.-szeptember 30.; 4.nn.: október 1. – december 31.))

Hogyan kapok értesítést a sorsolás eredményéről?

Minden egyedi kutatási meghívóban tájékoztatunk a kapcsolódó nyereményjáték feltételeiről és a sorsolás időpontjáról. Amennyiben a szerencsés nyertesek közé tartozol, a sorsolás utáni 10 naptári napon belül emailben értesítünk (nyerovalasz@nyerovalasz.hu email címről). Ebben az emailben megkérünk arra, hogy egy linkre kattintva add meg azt a postacímet, ahová a nyereményedet kéred. Miután adataidat megadtad, nyereményedet 20 napon belül a megadott címre elpostázzuk. A nyertesek listáját a nyerovalasz.hu oldalon, a Nyertesek menüpont alatt is megtalálod majd a sorsolás utáni 30 napon belül.

Elfelejtettem a jelszavamat, kitől kapok segítséget?

Kattints a Belépés gombra, ott találod az ‘Elfelejtettem a jelszavamat’ linket, kattints, írd be email címedet és küldünk Neked egy új, automatikusan generált jelszót. Ezzel be tudsz lépni a Profil oldaladra, ahol meg tudod változtatni ezt az automatikusan generált jelszót.

Elakadtam a kérdőív kitöltésével, kitől kapok segítséget?

Írj a segitseg@nyerovalasz.hu email címre. Legkésőbb 72 órán belül válaszolunk, segítünk.

 

Csatlakozom